زمان کنونی: ۳۰-ارديبهشت-۱۳۹۱, ۰۷:۲۰ صبح
درود کاربر مهمان (ورود — ثبت نام)
![]() |
||||
| اطلاعات ربات | پنل کاربر | |||
حالت ربات: ![]() آمار ربات: On |
در حال بارگزاری... |
Talk to Bot
شکلک ها دسترسی شکل حروف رنگ ها | ||
|
آپلود سنتر فارسی مانند پرشین گیگ
|
|
|
|
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
آپلود سنتر فارسی مانند پرشین گیگ
اسکریپت ایجاد سایتهای آپلود سنتر
![]() این اسکریپت مثل سیستم سایت پرشین گیگ عمل میکنه! برخی از امکانات سیستم: عضو گیری سریع و ساده سیستم کاملا فارسی شده سیستم تبلیغات قابلیت محدود کردن پهنای باند روزانه برای هر کاربر محدود کردن و کنترل فضای مصرفی کاربران پنل مدیریت برای هر کاربر به طور جداگانه ارائه آدرس جداگانه برای هر کاربر. مثال: adress.com/users/username قابلیت فعال سازی و غیر فعال کردن بخش تبلیغات قابلیت فعال سازی و غیر فعال کردن پشتیبانی از PHP مدیریت آسان بر فایلهای مجاز و غیر مجاز و دیگر امکانات... عکسهایی از محیط فارسی شده سیستم: متاسفانه کابران میهمان قادر به مشاهده لینک ها نمی باشند.برای مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید متاسفانه کابران میهمان قادر به مشاهده لینک ها نمی باشند.برای مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید متاسفانه کابران میهمان قادر به مشاهده لینک ها نمی باشند.برای مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید دموي انگليسي: متاسفانه کابران میهمان قادر به مشاهده لینک ها نمی باشند.برای مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید دریافت اسکریپت: متاسفانه کابران میهمان قادر به مشاهده لینک ها نمی باشند.برای مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید متاسفانه کابران میهمان قادر به مشاهده لینک ها نمی باشند.برای مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید در صورت آنلاین بودن من می توانید بوسیله آی دی زیر برای من پیغام بگذارید
rahpuyanevelaiat [at] yahoo [.] com
|
|||
| تشکر شده توسط : roohollahdamghani |
|
آگهی
|
|
|
|
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: آپلود سنتر فارسی مانند پرشین گیگ
لينك خرابه
|
|||
|
آگهی
|
|
|
|
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
RE: آپلود سنتر فارسی مانند پرشین گیگ
ممنون از تذکرتون
لینک اصلاح شد در صورت آنلاین بودن من می توانید بوسیله آی دی زیر برای من پیغام بگذارید
rahpuyanevelaiat [at] yahoo [.] com
|
|||
|
آگهی
|
|
|
|
|
||

![[-]](images/v2/collapse.gif)

نمایش نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به دوستان
مشاهده آخرین ارسال این تاپیک
اعطای حداکثر رتبه به این موضوع
مشترک شدن در موضوع

![[تصویر: fa-up.jpg]](http://www.persianscript.ir/dl/img/fa-up.jpg)