زمان کنونی: ۳۰-ارديبهشت-۱۳۹۱, ۰۷:۳۷ صبح
درود کاربر مهمان (ورود — ثبت نام)
![]() |
||||
| اطلاعات ربات | پنل کاربر | |||
حالت ربات: ![]() آمار ربات: On |
در حال بارگزاری... |
Talk to Bot
شکلک ها دسترسی شکل حروف رنگ ها | ||
|
اسكريپت فارسی كوتاه كننده لينك
|
|
|
|
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
برخي از امكانات اين سيستم: - نصب آسان سيستم - مديريت ساده براي حذف , ويرايش و مديريت بر لينكهاي كوتاه شده - قابليت تگ گذاري - فارسي بودن قسمت مديريت و قسمت كاربري - قابليت مخفي سازي آدرس اصلي در زير فريم و... دموي سيستم: متاسفانه کابران میهمان قادر به مشاهده لینک ها نمی باشند.برای مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید دريافت اسكريپت: متاسفانه کابران میهمان قادر به مشاهده لینک ها نمی باشند.برای مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید آموزش نصب: 1.ابتدا بايد در فايل config.php مشخصات پايگاه داده , نام كاربري , رمز عبور , آدرس محل نصب , نام كاربري مدير و رمز عبور مديريت را تعيين كنيم 2.فايل install.php را اجرا ميكنيم(اگر سيستم با موفقيت نصب شده باشد اين پيغام را مشاهده ميكنيد:PersianScript.ir سيستم با موفقيت نصب شد.لطفا فايل اينستال را از هاست خود حذف كنيد - تيم پرشين اسكريپت) 3.فايل install.php را از هاست خود حذف كنيد...! نكته : براي فرم ارتباط با ما(contact.php) و معرفي سايت به دوستان (send.php), در مكان هاي خواسته شده به جاي yourmail [at] mail [dot] com ايميل خودتان را وارد كنيد در صورت آنلاین بودن من می توانید بوسیله آی دی زیر برای من پیغام بگذارید
rahpuyanevelaiat [at] yahoo [.] com
|
|||
|
آگهی
|
|
|
|
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
پاسخ به: اسكريپت فارسی كوتاه كننده لينك
سلام.
میدونم که مدت زمان زیادی از این تاپیک میگذره ولی به دلیل داشتن نیاز مبرم به این سیستم مجبور شدم که این پست را بزنم. من هم ورژن فارسی و هم انگلیسی این تاپیک را دارم ولی هر دو در ورود به ادمین دچار مشکل هستند و با وجودی که نصب کامل صورت گرفته ولی میگه یوزر وپسورد اشتباه هست. در صورتیکه من حتی آنها را عوض هم نکرده ام. لطفا در این زمینه اگر دوستان اطلاعاتی داره راهنمایی کنه ویا اگر سیستم کوتاه کننده لینک بهتری سراغ دارید لطفا به من معرفی کنید.(خصوصا اگه فارسی باشه) ممنون |
|||
|
آگهی
|
|
|
|
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
پاسخ به: اسكريپت فارسی كوتاه كننده لينك
سلام دوست من
این هم اسکریپت خوبی باید باشه دمو: متاسفانه کابران میهمان قادر به مشاهده لینک ها نمی باشند.برای مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید دانلود: متاسفانه کابران میهمان قادر به مشاهده لینک ها نمی باشند.برای مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید |
|||
|
آگهی
|
|
|
|
|
||

![[-]](images/v2/collapse.gif)

نمایش نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به دوستان