زمان کنونی: ۲۱-بهمن-۱۳۹۰, ۰۲:۴۷ عصر
درود کاربر مهمان (ورود — ثبت نام)
![]() |
||||
| اطلاعات ربات | پنل کاربر | |||
حالت ربات: ![]() آمار ربات: On |
در حال بارگزاری... |
Talk to Bot
شکلک ها دسترسی شکل حروف رنگ ها | ||
|
اسکريپت سايت هاي معروف
|
|
|
|
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
اسکريپت سايت هاي معروف
سلام
اسکريپت چندتا سايت معروف رو که اسمشون در زير اومده مي تونيد توي اين پک پيدا کنيد freedomain.co.nr Clone rapidshare.de Clone xdrive.com Clone savefile.com Clone uploadgalaxy.com Clone youtube.com Clone myspace.com Clone imageshack.us Clone google.com Search Engine Clone yousendit.com Clone hotscripts.com Clone tinyurl.com Clone whatismyip.com Clone anonym.to Clone دانلود متاسفانه کابران میهمان قادر به مشاهده لینک ها نمی باشند.برای مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید در صورت آنلاین بودن من می توانید بوسیله آی دی زیر برای من پیغام بگذارید
rahpuyanevelaiat [at] yahoo [.] com
|
|||
|
آگهی
|
|
|
|
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
Yahoo Answers Clone
Earn from adsense, affiliate programs, and selling ad space by starting your answer and question sites.
You will get exact copy of the site demo and content if you buy this script now. This is a very rare script دمو متاسفانه کابران میهمان قادر به مشاهده لینک ها نمی باشند.برای مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید متاسفانه کابران میهمان قادر به مشاهده لینک ها نمی باشند.برای مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید در صورت آنلاین بودن من می توانید بوسیله آی دی زیر برای من پیغام بگذارید
|
|||
|
آگهی
|
|
|
|
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
rapidshare.de
اسکریپت سایت rapidshare.de که همه باهاش آشنایی دارید !
دانلود متاسفانه کابران میهمان قادر به مشاهده لینک ها نمی باشند.برای مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید در صورت آنلاین بودن من می توانید بوسیله آی دی زیر برای من پیغام بگذارید
|
|||
|
آگهی
|
|
|
|
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
savefile.com
اینم اسکریپت سایت savefile.com هست
دانلود متاسفانه کابران میهمان قادر به مشاهده لینک ها نمی باشند.برای مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید در صورت آنلاین بودن من می توانید بوسیله آی دی زیر برای من پیغام بگذارید
|
|||
|
آگهی
|
|
|
|
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
Google.com
اسکریپت سایت Google.com هست ! نیازی به توضیح نمیبینم
|
|||
|
آگهی
|
|
|
|
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
craigslist.org
اسکریپت سایت craigslist.org هست !
|
|||
|
آگهی
|
|
|
|
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
imageshack.us
اینم اسکریپت سایت imageshack.us هست . نیازی به توضیح نداره
|
|||
|
آگهی
|
|
|
|
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
myspace.com
اسکریپت سایت myspace.com که برای اشتراک گذاری فایل ها هست و دیگه نیازی به توضیح نداره !
دانلود متاسفانه کابران میهمان قادر به مشاهده لینک ها نمی باشند.برای مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید |
|||
|
آگهی
|
|
|
|
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
freedomain.co.nr
اینم اسکریپت سایت freedomain.co.nr برای ساب دامین دهی مثلا yourname.site.domain هست
دانلود متاسفانه کابران میهمان قادر به مشاهده لینک ها نمی باشند.برای مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید |
|||
|
آگهی
|
|
|
|
ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
yousendit.com
اسکریپت سایت yousendit.com
|||
|
آگهی
|
|
|
|
|
||

![[-]](images/v2/collapse.gif)

نمایش نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به دوستان