زمان کنونی: ۳-خرداد-۱۳۹۱, ۰۵:۴۱ صبح
درود کاربر مهمان (ورود — ثبت نام)
![]() |
||||
| اطلاعات ربات | پنل کاربر | |||
حالت ربات: ![]() آمار ربات: On |
در حال بارگزاری... |
Talk to Bot
شکلک ها دسترسی شکل حروف رنگ ها | ||
| برچسب ها: دانلود, بازی, Worms, Armageddon, |
|
دانلود بازی Worms Armageddon PC
|
|
|
|
ارسال: #1
|
|||
|
|||
دانلود بازی Worms Armageddon PC
![]() امروز برای شما بازی زیبای جنگ کرمها را برای کامپیوتر گذاشتم تا دانلود کنید و از آن لذت ببرید. در ضمن عنوان این نسخه بازی Worms Armageddon PC است. دانلود در 2 قسمت از رپیدشیر متاسفانه کابران میهمان قادر به مشاهده لینک ها نمی باشند.برای مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید متاسفانه کابران میهمان قادر به مشاهده لینک ها نمی باشند.برای مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید در صورت آنلاین بودن من می توانید بوسیله آی دی زیر برای من پیغام بگذارید
rahpuyanevelaiat [at] yahoo [.] com
|
|||
| تشکر شده توسط : civil79 , pouryia pouryia , aharab , nintendo , manourss |
|
آگهی
|
|
|
|
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: دانلود بازی Worms Armageddon PC
سلام
ممنونم كه اين باز رو تو سايت گذاشتيد. من دانلودش كردم اما نميدونم چطوري ميتونم نصبش كنم |
|||
|
آگهی
|
|
|
|
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
RE: دانلود بازی Worms Armageddon PC
راستش من خودم تا حالا دانلود نکردم که بخوام نصب کنم
اگری دوستی این بازی را قبلا نصب کرده خوانشا توضیح بدهد یا علی در صورت آنلاین بودن من می توانید بوسیله آی دی زیر برای من پیغام بگذارید
|
|||
| تشکر شده توسط : diablo |
|
آگهی
|
|
|
|
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
Worms
یک بازی فوق العاده که نسخه کامپیوتری آن، بسیار موفق بود و بخاطر موفقیت و فروشش یک نسخه سه بعدی برای کامپیوتر و PS2 و همچنین XBOX هم ساخته شد !
این بازی بسیار جذاب به صورت تک نفرو و دو نفره انجام می شود! یکی از سرگرم کننده ترین و جذاب ترین بازی های موبایل همین بازی Worms است،من توصیه می کنم این بازی رو حتما دانلود کنید! دانلود: [hide] متاسفانه کابران میهمان قادر به مشاهده لینک ها نمی باشند.برای مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید [/hide] در صورت آنلاین بودن من می توانید بوسیله آی دی زیر برای من پیغام بگذارید
|
|||
|
آگهی
|
|
|
|
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
دانلود بازي زيباي Worms
اگر از جمله کساني باشيد که به بازي علاقه زيادي دارند اطمينان دارم که, بازي زيباي Worms که يکي از معروفترين و پرطرفدارترين بازي هاي جهان است را بازي کره ايد.
بازي فوق العاده که در اوج سادگي, هيجان و اعتياد بالايي را برخوردار است, 2 نسخه از بهترين ورژن هاي اين بازي محبوب اکشن و فکري همراه با لينک مستقيم در سرور قدرتمند ميهن دانلود هم اکنون در اختيار شماست. . و براي اولين بار ورژن جديد مخصوص کامپيوتر اين بازي توسط سايت بزرگ ميهن دانلود با حجم فقط 137 مگابايت براي شما دوستان .اميدواريم لذت ببريد . دانلود: [hide] متاسفانه کابران میهمان قادر به مشاهده لینک ها نمی باشند.برای مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید [/hide] در صورت آنلاین بودن من می توانید بوسیله آی دی زیر برای من پیغام بگذارید
|
|||
|
آگهی
|
|
|
|
|
||

![[-]](images/v2/collapse.gif)

نمایش نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به دوستان
مشاهده آخرین ارسال این تاپیک
اعطای حداکثر رتبه به این موضوع
مشترک شدن در موضوع

![[تصویر: 21n3ww0.jpg]](http://i34.tinypic.com/21n3ww0.jpg)