زمان کنونی: ۳-خرداد-۱۳۹۱, ۰۷:۳۰ صبح
درود کاربر مهمان (ورود — ثبت نام)
![]() |
||||
| اطلاعات ربات | پنل کاربر | |||
حالت ربات: ![]() آمار ربات: On |
در حال بارگزاری... |
Talk to Bot
شکلک ها دسترسی شکل حروف رنگ ها | ||
|
دانلود Crystal Reports Developer 2008 v12 XI Business Objects
|
|
|
|
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
![]() Why Crystal Reports 2008? * Professional reporting priced for everyone * Empower end users to explore reports interactively * Create compelling reports with stunning visualizations * Develop powerful data mashups * Save valuable report design time * Enjoy comprehensive report deployment options Version: Crystal Reports 2008 Editions: Crystal Reports 2008 comes in a single edition that is the feature equivalent of the previous Developer Edition. Data Sources: Native, ODBC, OLE DB, and JDBC connectivity to relational, OLAP, web services, XML, legacy, and enterprise data sources, and new salesforce.com driver. License Model: Licensed per named user. Learn more about licensing. Languages: English, French, German, Italian, Spanish, Portuguese (Brazilian), Dutch, Swedish, Simplified Chinese, Traditional Chinese, Japanese, and Korean System Requirements Processor: Intel® Pentium® III or equivalent processor Memory: 256 MB RAM, 512 Recommended Disk Space: 300 MB available hard drive space, 600 MB recommended with Visual Studio .NET integration Operating Systems: Microsoft Windows Vista, Microsoft Windows XP with Service Pack (SP) 2, Windows Server 2003 with SP1, or later Integrated Development Environments: Visual Studio 2008, 2005 and 2003 Platform Support: Full specifications - PDF 407KB Download متاسفانه کابران میهمان قادر به مشاهده لینک ها نمی باشند.برای مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید متاسفانه کابران میهمان قادر به مشاهده لینک ها نمی باشند.برای مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید متاسفانه کابران میهمان قادر به مشاهده لینک ها نمی باشند.برای مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید متاسفانه کابران میهمان قادر به مشاهده لینک ها نمی باشند.برای مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید متاسفانه کابران میهمان قادر به مشاهده لینک ها نمی باشند.برای مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید متاسفانه کابران میهمان قادر به مشاهده لینک ها نمی باشند.برای مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید تشک ویستر متاسفانه کابران میهمان قادر به مشاهده لینک ها نمی باشند.برای مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید |
|||
|
آگهی
|
|
|
|
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: دانلود Crystal Reports Developer 2008 v12 XI Business Objects
پس چرا هیچکدومش قابل دانلود نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(مسخره است ، دو ساععت ثبت نام کردم به خاطر هیچی!!!!! ): )
|
|||
|
آگهی
|
|
|
|
ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۲۰-بهمن-۱۳۸۹ ۰۲:۳۱ صبح)mahsa.s ارسال شده توسط: سلام لینک ها برای خیلی وقت پیش است و غیر فعال شده بود که مجددا به روز شد (حالا خوبه کل ثبت نام در سایت 3 دقیقه هم طول نمیکشه ها ... فارسی 2 ساعت طول کشیده مطمئنی می تونید از این سایت های انگلیسی دانلود کنید؟؟؟؟؟؟؟ )
در صورت آنلاین بودن من می توانید بوسیله آی دی زیر برای من پیغام بگذارید
rahpuyanevelaiat [at] yahoo [.] com
|
|||
|
آگهی
|
|
|
|
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
لینک ها برای خیلی وقت پیش است و غیر فعال شده بود که مجددا به روز شد
(حالا خوبه کل ثبت نام در سایت 3 دقیقه هم طول نمیکشه ها ... فارسی 2 ساعت طول کشیده مطمئنی می تونید از این سایت های انگلیسی دانلود کنید؟؟؟؟؟؟؟ )[/quote] سلام سامورایی جان من هم لازم دارم ولی امکان دانلود نداشت احتیاج به ریجستری نامبر دارم تا اجرا بشه اونو چه کار کنم؟ |
|||
|
آگهی
|
|
|
|
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
lotfan parte 5 ro dobare bezarin, pak shode
man hame on yeki parta ro download kardam ama parte 5 nis (
|
|||
|
آگهی
|
|
|
|
|
||

![[-]](images/v2/collapse.gif)

نمایش نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به دوستان
مشاهده آخرین ارسال این تاپیک
اعطای حداکثر رتبه به این موضوع
مشترک شدن در موضوع

![[تصویر: 2qkoztk.jpg]](http://i27.tinypic.com/2qkoztk.jpg)

)
(