زمان کنونی: ۳-خرداد-۱۳۹۱, ۰۶:۱۹ عصر
درود کاربر مهمان (ورود — ثبت نام)
![]() |
||||
| اطلاعات ربات | پنل کاربر | |||
حالت ربات: ![]() آمار ربات: On |
در حال بارگزاری... |
Talk to Bot
شکلک ها دسترسی شکل حروف رنگ ها | ||
|
سریال اصلی آنتی ویروس nod32
|
|
|
|
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سریال اصلی آنتی ویروس nod32 یوزر و پسورد اصلی آنتی ویروس nod32 برای اولین بار در ایران سریال اصلی آنتی ویروس نود32 به صورت رایگان در اختیار کاربران این سایت قرار میگیرد. همان طور که همه ما می دانیم سریال و یوزر و پسورد های nod32 در اینترنت فراوان یافت می شود حتی در خود سایت ما هم نیز به صورت رایگان می توانید انها را به دست آورید ولی تصمیم گرفتیم که کار جدیدی انجام دهیم که در ایران برای اولین بار انجام میشود. ما تصمیم گرفتیم که یوزر و پسورد اصلی را به صورت رایگان در اختیار همه قرار دهیم ولی روش کار با دفعات قبلی فرق میکند. یوزر و پسورد های اصلی را ما در سایت قرار نمی دهیم چون سریال اصلی فقط مال یک سیستم استفاده میشود و این گونه نیست که چند نفر بتوانند از یک یوزر و پسورد برای یک سیستم استفاده کنند. برای شروع: 1: درخواست خود را در این قسمت قرار دهید. 2: ایمیل خود را نیز برای من به صورت پیام خصوصی در همین سایت بفرستید. بعد از در یافت ایمیل و درخواست شما یک ایمیل اختصاصی از خود شرکت nod32 برای شما فرستاده میشود که در این یوزر و پسورد وجود دارد که شما کاربر محترم میتوانید به مدت زمان محدودی آپدیت اصلی دریافت کنید. 3: شما می توانید با عضویت در گروپ رهپوبان ولایت نیز از به روز ترین کرک های nod32 مطلع شوید.برای عضویت به آدرس زیر مراجعه کنید متاسفانه کابران میهمان قادر به مشاهده لینک ها نمی باشند.برای مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید تشک ویستر متاسفانه کابران میهمان قادر به مشاهده لینک ها نمی باشند.برای مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید |
|||
| تشکر شده توسط : saeedmohammady |
|
آگهی
|
|
|
|
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
درخواست سريال اصلي آنتي ويروس NOD32را دارم. با تشكر.
|
|||
|
آگهی
|
|
|
|
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام دوست عزیز. در خواست شما برای شرکت فرستاده شد به زودی یک ایمیل از شرکت دریافت میکنید که در ان یوزر و پسورد وجود دارد.
این سریال فقط مخصوص یک سیستم می باشد و از دادن ان به دیگران خود داری کنید. تشک ویستر متاسفانه کابران میهمان قادر به مشاهده لینک ها نمی باشند.برای مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید |
|||
|
آگهی
|
|
|
|
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
RE: سریال اصلی آنتی ویروس nod32
درخواست سريال اصلي آنتي ويروس NOD32را دارم. با تشكر.
|
|||
|
آگهی
|
|
|
|
ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۲۶-شهريور-۱۳۸۹ ۰۲:۳۷ عصر)amin51 ارسال شده توسط: سلام دوست عزیز. لطفا ایمیل خودتون رو برای من به صورت خصوصی در همین سایت بفرستید. تشک ویستر متاسفانه کابران میهمان قادر به مشاهده لینک ها نمی باشند.برای مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید |
|||
|
آگهی
|
|
|
|
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
اینجا که لینکی نمیبینم
|
|||
|
آگهی
|
|
|
|
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام دوست عزیز. لینک اون جا وجود نداره. شما طبق پست اول عمل کن و ایمیل خدتون رو برا من تو سایت به صورت پیام خصوصی بزار. تا از شرکت نود من برات درخواست بدم که یوزر و پسورد بیاد.
تشک ویستر متاسفانه کابران میهمان قادر به مشاهده لینک ها نمی باشند.برای مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید |
|||
|
آگهی
|
|
|
|
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
salam batashakor azsoma username va password nod32 dar sorat emkan barayam send kon mamnon
|
|||
|
آگهی
|
|
|
|
ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۲۵-آذر-۱۳۸۹ ۰۸:۰۱ عصر)nazari ارسال شده توسط: سلام دوست من به این بخش از سایت که مخصوص آنتی ویروس ها راه اندازی شده مراجعه کنید متاسفانه کابران میهمان قادر به مشاهده لینک ها نمی باشند.برای مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید در صورت آنلاین بودن من می توانید بوسیله آی دی زیر برای من پیغام بگذارید
rahpuyanevelaiat [at] yahoo [.] com
|
|||
|
آگهی
|
|
|
|
|
||

![[-]](images/v2/collapse.gif)