زمان کنونی: ۳-خرداد-۱۳۹۱, ۰۶:۴۲ عصر
درود کاربر مهمان (ورود — ثبت نام)
![]() |
||||
| اطلاعات ربات | پنل کاربر | |||
حالت ربات: ![]() آمار ربات: On |
در حال بارگزاری... |
Talk to Bot
شکلک ها دسترسی شکل حروف رنگ ها | ||
|
طراحی قالب های جوملا و وردپرس با Artisteer 2.3.0.21098
|
|
|
|
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
طراحی قالب های جوملا و وردپرس با Artisteer 2.3.0.21098
چند وقتی است که سیستم های مدیریت محتوای ( CMS ) جوملا و وردپرس در بین کاربران ایرانی طرفداران بسیاری پیدا کرده است و از مزایای این سیستم ها قالب های متنوعی است که به طور رایگان برای آنها ارایه شده است اما با وجود تنوع زیاد در تمپلیت ها ، ممکن است هیچ گزینه ای مورد نظر شما قرار نگیرد . در این مرحله تنها گزینه ای که می تواند به شما کمک کند یک طراح حرفه ای می باشد . همیشه طراحی های اختصاصی مستلزم پرداخت هزینه های بالایی بوده است اما آیا تا به حال می دانستید که خود شما نیز یک طراح حرفه ای بوده اید ؟
نیازی به تعجب نیست چرا که با در اختیار داشتن نرم افزار طراحی Artisteer هر کسی که اندازه ای با کامپیوتر آشنا باشد می تواند قالب دلخواه خود را بسازد . با استفاده از این نرم افزار می توانید به ویرایش و یا ساخت قالب های جوملا و وردپرس مشغول شوید بدون آنکه هیچ دانشی در مورد فتوشاپ ، دریم ویور ، CSS ، HTML و سایر مهارت های خاص داشته باشید . Artisteer با برنامه با پشتیبانی از اکثر فرمت های نوشتاری نظیر یونیکد می تواند قالب هایی در زبان های گوناگون از قبیل English ، German Dutch ، French ، Spanish ، Portuguese ، Italian ، Swedish ، Japanese ، Arabic ، Chinese ، Polish و Russian بسازد . این نرم افزار در نوع خود اولین گونه ای می باشد که قادر است به طور کاملا اتوماتیک قالب هایی برای CMS های Joomla ، Drupal Bogger ، WordPress و همچنین صفحات HTML بسازد . حجم : ۵۹٫۹ مگابایت پسورد : متاسفانه کابران میهمان قادر به مشاهده لینک ها نمی باشند.برای مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید ![]() متاسفانه کابران میهمان قادر به مشاهده لینک ها نمی باشند.برای مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید متاسفانه کابران میهمان قادر به مشاهده لینک ها نمی باشند.برای مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید |
|||
|
آگهی
|
|
|
|
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: طراحی قالب های جوملا و وردپرس با Artisteer 2.3.0.21098
من نسخه 3 این برنامه رو همراه کرک گرفتم
اکتیو هم میشه فقط یه مشکل کوچیک هست اون هم اینکه وقتی سیو میکنم سیو میشه اما وقتی لودش میکنم تمپ پیش فرض برنامه رو برام میاره ![]() کسی راه حل بهتری سراغ نداره؟ |
|||
|
آگهی
|
|
|
|
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام
من قبلا با این کار کردم ولی کلا از هیچ کدوم از قالباش خوشم نیومد چون یکسری پیش فرض داره و خیلی انعطاف نداره اگر تو خط فارسی قالب هستید می تونید قالب هاتون را در سایت دیگر مرتبط یا رهپویان برای فروش بگذارید متاسفانه کابران میهمان قادر به مشاهده لینک ها نمی باشند.برای مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید در صورت آنلاین بودن من می توانید بوسیله آی دی زیر برای من پیغام بگذارید
rahpuyanevelaiat [at] yahoo [.] com
|
|||
|
آگهی
|
|
|
|
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
نسخه دومش همینطوره که میگید ولی نسخه سومش یه چیز دیگست!
|
|||
|
آگهی
|
|
|
|
|
||

![[-]](images/v2/collapse.gif)

نمایش نسخه قابل چاپ