شما هنوز وارد نشده اید و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا برای استفاده از تمام امکانات سایت وارد شوید یا ثبت نام کنید

جستجو:

زمان کنونی: ۳-خرداد-۱۳۹۱, ۰۶:۴۲ عصر درود کاربر مهمان (ورودثبت نام)
تبلیغات متنی جدید
هم تبلیغ کنید، هم Page Rank سایت خود را افزایش بدهید!
تبلیغات متنی جدید
سایت مرجع و کامل جمهوری اسلامی ایران.
تبلیغات متنی جدید
Page Rank سایت خود را با تبادل لینک افزایش دهید.
تبلیغات متنی جدید
بزودی؛ مرجع انواع قالب های مدیریت محتوا، تالار و HTML
محصولات و خدمات خود را در پربازدیدترین بخش سایت معرفی کنید! حداقل دوره نمایش: ۱ روز

[-]
آی دی کاربر: -
(در این قسمت پیام شما فقط برای کاربر مورد نظر نمایش داده می شود، با او تماس گرفته می شود که شما می خواهید با او صحبت کنید.)
اطلاعات ربات
متن: -
پنل کاربر
حالت ربات: Happy
آمار ربات: On
در حال بارگزاری...
Talk to Bot
شکلک ها
دسترسی
شکل حروف
رنگ ها

ارسال پاسخ 

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طراحی قالب های جوملا و وردپرس با Artisteer 2.3.0.21098
کاربران آنلاین در این تاپیک:

آغاز کننده: سامورایی
بازدید ها: 491
آخرین ارسال کننده: Sajad dp

ارسال: #1
۱-مهر-۱۳۸۹, ۰۴:۱۶ عصر
طراحی قالب های جوملا و وردپرس با Artisteer 2.3.0.21098
چند وقتی است که سیستم های مدیریت محتوای ( CMS ) جوملا و وردپرس در بین کاربران ایرانی طرفداران بسیاری پیدا کرده است و از مزایای این سیستم ها قالب های متنوعی است که به طور رایگان برای آنها ارایه شده است اما با وجود تنوع زیاد در تمپلیت ها ، ممکن است هیچ گزینه ای مورد نظر شما قرار نگیرد . در این مرحله تنها گزینه ای که می تواند به شما کمک کند یک طراح حرفه ای می باشد . همیشه طراحی های اختصاصی مستلزم پرداخت هزینه های بالایی بوده است اما آیا تا به حال می دانستید که خود شما نیز یک طراح حرفه ای بوده اید ؟
نیازی به تعجب نیست چرا که با در اختیار داشتن نرم افزار طراحی Artisteer هر کسی که اندازه ای با کامپیوتر آشنا باشد می تواند قالب دلخواه خود را بسازد . با استفاده از این نرم افزار می توانید به ویرایش و یا ساخت قالب های جوملا و وردپرس مشغول شوید بدون آنکه هیچ دانشی در مورد فتوشاپ ، دریم ویور ، CSS ، HTML و سایر مهارت های خاص داشته باشید .
Artisteer با برنامه با پشتیبانی از اکثر فرمت های نوشتاری نظیر یونیکد می تواند قالب هایی در زبان های گوناگون از قبیل English ، German Dutch ، French ، Spanish ، Portuguese ، Italian ، Swedish ، Japanese ، Arabic ، Chinese ، Polish و Russian بسازد .
این نرم افزار در نوع خود اولین گونه ای می باشد که قادر است به طور کاملا اتوماتیک قالب هایی برای CMS های  Joomla ، Drupal Bogger ، WordPress و همچنین صفحات HTML بسازد . حجم : ۵۹٫۹ مگابایت

پسورد :

متاسفانه کابران میهمان قادر به مشاهده لینک ها نمی باشند.برای مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید

براي ثبت نام در انجمن اينجا كليك كنيد !

متاسفانه کابران میهمان قادر به مشاهده لینک ها نمی باشند.برای مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید

وب سایت کاربر تمام ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
آگهی
ارسال: #2
۱۰-بهمن-۱۳۸۹, ۰۸:۵۵ عصر
RE: طراحی قالب های جوملا و وردپرس با Artisteer 2.3.0.21098
من نسخه 3 این برنامه رو همراه کرک گرفتم
اکتیو هم میشه
فقط یه مشکل کوچیک هست اون هم اینکه وقتی سیو میکنم سیو میشه اما وقتی لودش میکنم تمپ پیش فرض برنامه رو برام میارهBig Grin
کسی راه حل بهتری سراغ نداره؟
آگهی
ارسال: #3
۱۰-بهمن-۱۳۸۹, ۰۹:۰۳ عصر
سلام
من قبلا با این کار کردم ولی کلا از هیچ کدوم از قالباش خوشم نیومد چون یکسری پیش فرض داره و خیلی انعطاف نداره
اگر تو خط فارسی قالب هستید می تونید قالب هاتون را در سایت دیگر مرتبط یا رهپویان برای فروش بگذارید

در صورت آنلاین بودن من می توانید بوسیله آی دی زیر برای من پیغام بگذارید

rahpuyanevelaiat [at] yahoo [.] com
آگهی
ارسال: #4
۱۵-بهمن-۱۳۸۹, ۱۱:۲۵ صبح
نسخه دومش همینطوره که میگید ولی نسخه سومش یه چیز دیگست!
آگهی
ارسال پاسخ 

آمار کوتاه آغاز کننده: سامورایی
پاسخ ها: 3
بازدید ها: 491
آخرین ارسال کننده: Sajad dp

• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3