زمان کنونی: ۳-خرداد-۱۳۹۱, ۰۶:۵۱ عصر
درود کاربر مهمان (ورود — ثبت نام)
![]() |
||||
| اطلاعات ربات | پنل کاربر | |||
حالت ربات: ![]() آمار ربات: On |
در حال بارگزاری... |
Talk to Bot
شکلک ها دسترسی شکل حروف رنگ ها | ||
|
فروشگاه ساز سبد خرید
|
|
|
|
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
فروشگاه ساز سبد خرید
![]() ![]() فایل SQL جدید قرار گرفت برای دریافت کلیک کنید متاسفانه کابران میهمان قادر به مشاهده لینک ها نمی باشند.برای مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید کلمه عبور و نام کاربری پس از نصب به ترتیب : ۱۲۳۴ | admin الوعده وفا ! به دوستان در چندین روز قبل قولی بابت اسکریپت نال شده سبد خرید داده بودیم ! و به آن عمل کردیم و بالاخره منتشر کرده ایم ! این فروشگاه ساز که همان Shop Script Premium میباشد با فارسی سازی و متصل شدن به درگاه پرداخت در شتاب به قیمتی معادل ۲۸۹۰۰۰ تومان توسط برخی سایت ها از جمله سبدخرید فروخته میشده است ! این سایت تنها با فاس سازی که قبلاً به رایگان منتشر شده بود و تنها با اتصال به درگاه پرداخت آنلاین به قیمت بسیار بالا و گزاف توسط گروه هایی در اینترنت به فروش میرسیده ! که هم اکنون میتوانید بصورت مستقیم از پی سی ول دریافت نمایید ! در حال حاضر این مجموعه اسکریپت توانسته است یک فروشگاه ساز خوب و عالی را عرضه و روانه بازار کند که از هر لحاظ کامل و بی عیب و نقص میباشد ! یکی از دلایل انتشار این اسکریپت این است که سایت های فروش این سامانه از خود نویسنده اسکریپت گرانتر میفروخته اند ! و مبالغ گزافی را دریافت میکرده اند ! این اسکریپت توسط احسان.پ { Eh3an } ریپ و توسط Eh3an و LaHzeH نال گشته است ! نصب سیستم با ایمپورت بانک اطلاعاتی ! فایل SQL پیوست فایل میباشد ! برخی از مزایای سیستم : [+] دارای ۱۰ قالب زیبا [+] ساخت قالب بر اساس TPL و موتور تگ گذاری [+] اتصال به درگاه پرداخت آنلاین عضو شتاب [+] دارای سیستم عضو گیری [+] دارای سبد خرید و سفارش و تایید [+] دارای مرکز فروش هرگونه شارژ اعتباری [+] دارای دو بانک اطلاعاتی SQL , Excell [+] دارای سیستم خزانه دار پرداختی ها و تراکنش [+] مدیریت آسان و محیط کاربر پسند [+] و … دانلود اسکریپت فروشگاه ساز سبد خرید متاسفانه کابران میهمان قادر به مشاهده لینک ها نمی باشند.برای مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید در صورت آنلاین بودن من می توانید بوسیله آی دی زیر برای من پیغام بگذارید
rahpuyanevelaiat [at] yahoo [.] com
|
|||
| تشکر شده توسط : amir5030 , web_2010 |
|
آگهی
|
|
|
|
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
پاسخ به: فروشگاه ساز سبد خرید
Table 'hegmatan_hegmatan.SKH_settings' doesn't exist SQL query : select settings_constant_name, settings_value from SKH_settings
این ارور رو میده |
|||
|
آگهی
|
|
|
|
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام
مطمئن شوید که دیتا بیس به صورت کامل ریخته شده در صورت آنلاین بودن من می توانید بوسیله آی دی زیر برای من پیغام بگذارید
rahpuyanevelaiat [at] yahoo [.] com
|
|||
|
آگهی
|
|
|
|
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
من نسخه نصبی آخرین ورژن این فروشگاه ساز رو از سایت سبدساز دارم..
وقتی نصب اکسترکت میکنم این پیغام رو میده : Invalid License! to buy a valid license visit متاسفانه کابران میهمان قادر به مشاهده لینک ها نمی باشند.برای مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید آیا این نسخه نهایی و حرفه ای رو برای دانلور میشه پیدا کرد؟ یا راهی برای نال کردنش میشناسید؟ |
|||
|
آگهی
|
|
|
|
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام
آیا فایل را از هعمان آدرس معرفی شده ما دانلود کردید و با این پیام مواجه شدید؟ |
|||
|
آگهی
|
|
|
|
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
RE: فروشگاه ساز سبد خرید
متاسفانه کد امنیتی برای ثبت نام ایجاد نمیکنه!
از این فایل imgval.php کد رو نمیخونه! |
|||
|
آگهی
|
|
|
|
|
||

![[-]](images/v2/collapse.gif)

نمایش نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به دوستان
مشاهده آخرین ارسال این تاپیک
اعطای حداکثر رتبه به این موضوع
مشترک شدن در موضوع

![[تصویر: sabadkharid-1.jpg]](http://dl.p30vel.ir/ax-script/sabadkharid-1.jpg)
![[تصویر: sabadkharid-2.jpg]](http://dl.p30vel.ir/ax-script/sabadkharid-2.jpg)