زمان کنونی: ۲۱-بهمن-۱۳۹۰, ۰۱:۵۱ عصر
درود کاربر مهمان (ورود — ثبت نام)
![]() |
||||
| اطلاعات ربات | پنل کاربر | |||
حالت ربات: ![]() آمار ربات: On |
در حال بارگزاری... |
Talk to Bot
شکلک ها دسترسی شکل حروف رنگ ها | ||
|
فروشگاه ساز PHP Pro Bid
|
|
|
|
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
فروشگاه ساز PHP Pro Bid
PHP Pro Bid v6.03
این اسکریپت یکی از قوی ترین اسکریپت های موجود در زمینه ی راه اندازی فروشگاه می باشد. در زیر 3 آدرس را برای دانلود این نرم افزار قرار دادیم دانلود متاسفانه کابران میهمان قادر به مشاهده لینک ها نمی باشند.برای مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید دانلود متاسفانه کابران میهمان قادر به مشاهده لینک ها نمی باشند.برای مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید متاسفانه کابران میهمان قادر به مشاهده لینک ها نمی باشند.برای مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید |
|||
|
آگهی
|
|
|
|
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
این هم ورژن دیگری از نرم افزار ساخت فروشگاه PHP Pro Bid که دارای قابلیت های فراوانی می باشد.
دانلود متاسفانه کابران میهمان قادر به مشاهده لینک ها نمی باشند.برای مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید |
|||
|
آگهی
|
|
|
|
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
RE: فروشگاه ساز PHP Pro Bid
سلام
من با شما صحبت کردم. در مورد این نرم افزار که فارسی سازش هست ولی چیدمانش از چب به راسته. انگلیسی چیدمان داره. و وقتی وارد یه صفحه دیگه میشیم آدرسو بد میاره. من سایتمو می ذارم وارد شید می بینید. من رو سایت اصلیم جوملا دارم و می خوام این رو هم تو یه فولدر دیگه نصب کنم. کمک کنید. متاسفانه کابران میهمان قادر به مشاهده لینک ها نمی باشند.برای مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید |
|||
|
آگهی
|
|
|
|
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
RE: فروشگاه ساز PHP Pro Bid
سلام دوست عزیز
بعید می دونم بتونید فارسی ساز این نرم افزار رو آماده و رایگان تهیه کنید اگر چه گروه رهپویان تا حدود 70 درصد از این نرم افزار رو فارسی کرده ولی همنوز باید روی قالبش کار بشه متاسفانه کابران میهمان قادر به مشاهده لینک ها نمی باشند.برای مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید در صورت آنلاین بودن من می توانید بوسیله آی دی زیر برای من پیغام بگذارید
rahpuyanevelaiat [at] yahoo [.] com
|
|||
|
آگهی
|
|
|
|
|
||

![[-]](images/v2/collapse.gif)