زمان کنونی: ۳-خرداد-۱۳۹۱, ۰۷:۱۰ عصر
درود کاربر مهمان (ورود — ثبت نام)
![]() |
||||
| اطلاعات ربات | پنل کاربر | |||
حالت ربات: ![]() آمار ربات: On |
در حال بارگزاری... |
Talk to Bot
شکلک ها دسترسی شکل حروف رنگ ها | ||
|
قالب برای سایت ورزشی
|
|
|
|
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
قالب برای سایت ورزشی
YJ Sport Line - Nov 08 Joomla Template Full
سلام این هم یک قالب برای کسانی که می خواهند بوسیله جوملا و مامبو یک سایت ورزشی بسازند. که البته انگلیسیه و فارسی کردن و استفاده ازش کمی وقت می بره از دوستان خواهش می کنم اگر لینک دیگری هم برای دانلود این قالب وجود داشت در اینجا معرفی کنند ![]() Sport Line Template features:
دانلود:* 100% Tableless Design * XHTML Valid * CSS Valid * 508 Valid * 22 fully collapsible module positions * 2 Additional module styles for each color * PSD files included * Joomla 1.0.x template * Joomla 1.5 template * Mambo 4.5 + compatible * Default Suckerfish dropdown menu * SMooth Dropdown menu (using mootools) * Standard Dropline * SMooth Droline New! * YJ Image dropdown menu New! * YJ Image SMooth Dropdown menu (using mootools)New! * YJ Image Standard Dropline New! * YJ Image SMooth Droline New! * 4 new color options * Server side Compression New! * YJ NS1 News Slider Joomla 1.0/1.5 New! * YJ Newsflash Joomla 1.0/1.5 New! * YJ News Ticker Joomla 1.0/1.5 New! * YJ Title Ticker Joomla 1.0/1.5 New! * YJ Tabs Carousel for Sportline Joomla 1.0/1.5 New! * Light weight and fast loading * Demo Starter Joomla 1.5.7 and Joomla 1.0.15 Installation Included * Extended Typography styles * IE6 png fix * Adjustable width 1024px 800px * Font resizing * SEO features build in متاسفانه کابران میهمان قادر به مشاهده لینک ها نمی باشند.برای مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید متاسفانه کابران میهمان قادر به مشاهده لینک ها نمی باشند.برای مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید متاسفانه کابران میهمان قادر به مشاهده لینک ها نمی باشند.برای مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید در صورت آنلاین بودن من می توانید بوسیله آی دی زیر برای من پیغام بگذارید
rahpuyanevelaiat [at] yahoo [.] com
|
|||
|
آگهی
|
|
|
|
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: قالب برای سایت ورزشی
لینک دانلود خراب است
|
|||
|
آگهی
|
|
|
|
|
||

![[-]](images/v2/collapse.gif)

نمایش نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به دوستان
مشاهده آخرین ارسال این تاپیک
اعطای حداکثر رتبه به این موضوع
مشترک شدن در موضوع

![[تصویر: l2fddsh3tyhs5fxp5wya.jpg]](http://www.sharez.biz/images/l2fddsh3tyhs5fxp5wya.jpg)