شما هنوز وارد نشده اید و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا برای استفاده از تمام امکانات سایت وارد شوید یا ثبت نام کنید

جستجو:

زمان کنونی: ۴-اسفند-۱۳۹۰, ۱۲:۲۳ صبح درود کاربر مهمان (ورودثبت نام)
تبلیغات متنی جدید
هم تبلیغ کنید، هم Page Rank سایت خود را افزایش بدهید!
تبلیغات متنی جدید
سایت مرجع و کامل جمهوری اسلامی ایران.
تبلیغات متنی جدید
Page Rank سایت خود را با تبادل لینک افزایش دهید.
تبلیغات متنی جدید
بزودی؛ مرجع انواع قالب های مدیریت محتوا، تالار و HTML
محصولات و خدمات خود را در پربازدیدترین بخش سایت معرفی کنید! حداقل دوره نمایش: ۱ روز

[-]
آی دی کاربر: -
(در این قسمت پیام شما فقط برای کاربر مورد نظر نمایش داده می شود، با او تماس گرفته می شود که شما می خواهید با او صحبت کنید.)
اطلاعات ربات
متن: -
پنل کاربر
حالت ربات: Happy
آمار ربات: On
در حال بارگزاری...
Talk to Bot
شکلک ها
دسترسی
شکل حروف
رنگ ها

برچسب ها: مجموعه, بازی, های, جاوا, برای, موبایل,
ارسال پاسخ 

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مجموعه بازی های جاوا برای موبایل
کاربران آنلاین در این تاپیک:

آغاز کننده: سامورایی
بازدید ها: 9987
آخرین ارسال کننده: مدیر تالار

ارسال: #1
۲-آذر-۱۳۸۸, ۱۱:۴۶ صبح

در صورت آنلاین بودن من می توانید بوسیله آی دی زیر برای من پیغام بگذارید

rahpuyanevelaiat [at] yahoo [.] com
وب سایت کاربر تمام ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
آگهی
ارسال: #2
۲-آذر-۱۳۸۸, ۱۱:۴۹ صبح (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲-آذر-۱۳۸۸ ۰۱:۴۱ عصر، توسط سامورایی.)
دانلود 2بازی جدید و زیبا MTV Robo Bouncer - Racing Thunder برای موبایل
دانلود 2بازی جدید و زیبا MTV Robo Bouncer - Racing Thunder برای موبایل

مجموعه ۲ بازی جدید و زیبا برای تمامی گوشی های تحت جاوا مهیا کردیم. MTV Robo Bouncer بازی جذاب مشت ربات فنری که شما در بازی با مشت خود رباتهای مزاحم را از بین میبرید این بازی در سایز ۲۴۰x320 ساخته و قرار گرفته، Racing Thunder بازی جذاب مسابقه ماشین سبک استراژیک، این 2 بازی را از سایت دریافت نمائید.

دانلود با حجم ۴۵۶ کیلوبایت

متاسفانه کابران میهمان قادر به مشاهده لینک ها نمی باشند.برای مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید

براي ثبت نام در انجمن اينجا كليك كنيد !
پسورد :

متاسفانه کابران میهمان قادر به مشاهده لینک ها نمی باشند.برای مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید

برچسب ها: دانلود 2بازی جدید و زیبا MTV Robo Bouncer - Racing Thunder برای موبایل ، دانلود بازی موبایل ، بازیهای ورزشی موبایل ، بازیهای جذاب موبایل ، بازی جاوا ، بازی جاوا-بازی موبایل ، بازی ماشین سواری موبایل ، بازی کم حجم موبایل ، بازی موبایل

آگهی
ارسال: #3
۲-آذر-۱۳۸۸, ۱۱:۴۹ صبح
دانلود بازی جدید و زیبای Scarlotti's Mafia Wars 2 - جاوا
بازی جدید و زیبای Scarlotti's Mafia Wars 2 با فرمت جاوا و در سایز 240x320 .

دانلود با حجم ۳۳۲ کیلوبایت

پسورد :

برچسب ها: دانلود بازی جدید و زیبای Scarlotti's Mafia Wars 2 - جاوا ، دانلود بازی مافیا برای موبایل ، بازی جدید موبایل ، بازی جاوا+بازی جاوا ، بازی های رایگان جاوا ، بازی کم حجم موبایل ، بازی جاوا ، بازی موبایل ،

آگهی
ارسال: #4
۲-آذر-۱۳۸۸, ۱۱:۵۰ صبح
دانلود بازی Assassin's Creed 2 Java Mobile Game - بازی جاوا مهیج اعتقاد به قتل 2
دانلود بازی Assassin's Creed 2 Java Mobile Game - بازی جاوا مهیج اعتقاد به قتل 2

بازی اعتقاد به قتل 2 (2 Assassin's Creed) که دومین نسخه آن به تازگی منتشر شده است در مورد فردی است انتقام جو که کشتن برایش معنائی ندارد و برای رسیدن به هدفش ازهیچ چیز نمی گذرد. کاراکتر قسمت دوم این بازی که Ezio نام دارد در پی از بین بردن خانواده ای فاسد به نام گریمالدی در جامعه ایتالیا است که نام خانوادگی اش را بد نام کرده اند و Ezio قصد انتقام گرفت از این خانواده را دارد. این بازی جاوا در قرن 15 میلادی اتفاق می افتد که لئوناردو داوینچی نیز در طول بازی به شما کمک می کند تا هم به هدف خود برسید و هم مردم و دوستان خود را از چنگ ظالمان نجات دهید.

ویژگی های نسخه 2:

* 9 ماموریت مختلف با اهداف خاص
* امکان پرواز بر فراز شهر با وسیله
* انتخاب سلاح و مخفی شدن در محیط
* کاوش در شهر های فلورانس,ونیز و رنسانس در ایتالیا
* کمک گرفتن از افراد عادی برای نجات ازدست سربازان و...

بازی اعتقاد به قتل که توسط کمپانی قدرتمند Gameloft عرضه شده است را می توانید به رایگان از سایت ما دانلود کنید. این بازی رایگان جاوا بر روی تمامی مدل های زیر قابل نصب و اجرا می باشد. امید به اینکه این بازی جاوا بتواند بهترین لحظات را برای شما به ارمغان آورد.
نوکیا سری 60 ورژن 2:

* 3230, 6260, 6600, 6620, 6630, 6670, 6680, 6681, 6682, 7610, N70, N72, N90

نوکیا سری 60 ورژن 3(320*240):

* N73, N75, N76, N77, N81, N82, N93, N93i, N95, E50, E51, E65, 5700, 6110, 6120, 6121, 6290, 6500

نوکیا سری 60 ورژن 5:

* 5800 Express Music, N97

نوکیا سری 40 ورژن 2-3-5:

* 5070, 6080, 6070, 6103, 6102i, 6165, 2855, 7360, 6060, 6155, 3155i, 3155, 6152, 3152, 6155i, 6102, 6101, 7270, 6170, 6255,2626, 2610, 5140i, 6030, 6822, 6235, 6235i, 6020, 7260, 7260, 5140, 6230, 5300, 6126, 6131, 6133, 6233, 6234, 6270, 6275, 6275i, 6280, 6282, 6288, 6300, 7370, 7373, 7390

سونی اریکسون:

* (تمامی مدل های این شرکت قابلیت نصب را دارا می باشند)

سامسونگ:

* SGHi450v, GTI8910

و تمامی گوشی های با رزولوشن:
* 128*160/ 176*208/ 176*220/ 208*208/ 240*320/ 320*240/ 352*416/ 360*640

دانلود با حجم ۱۰.۶ مگابایت

پسورد :

برچسب ها: دانلود بازی Assassin's Creed 2 Java Mobile Game - بازی جاوا مهیج اعتقاد به قتل ، دانلود Assassin's Creed 2 Java Mobile ، بازی Assassin's Creed 2 Java Mobile ، بازی جذاب موبایل ، بازیهای جذاب جاوا ، بازی جاوا مهیج اعتقاد به قتل 2 ، بازی کم حجم موبایل ، بازی جاوا ، بازی موبایل ،

آگهی
ارسال: #5
۲-آذر-۱۳۸۸, ۱۱:۵۱ صبح
دانلود بازی جدید و استراتژیک Guerra Navale با فرمت جاوا
دانلود بازی جدید و استراتژیک Guerra Navale با فرمت جاوا

.نام این بازی Guerra Navale می باشد که دارای سبکی استراتژیک و محیطی جذاب و سرگرم کننده می باشد که پیشنهاد می کنیم علاقه مندان به این سبک حتما این بازی را دانلود کنند.رزولوشن این بازی 240x320 می باشد و با فرمت jar مخصوص گوشی هایی که جاوا را پشتیبانی می کنند می باشد.

دانلود با حجم ۳۱۳ کیلوبایت

پسورد :

برچسب ها: دانلود بازی جدید و استراتژیک Guerra Navale با فرمت جاوا ، دانلود بازی موبایل ، بازیهای موبایل ، بازیهای جذاب موبایل ، بازی رایگان موبایل ، دانلود بازی برای موبایل ، دانلود مستقیم بازی های موبایل ، دانلود مجانی بازی موبایل ، دانلود Guerra Navale با فرمت جاوا ، Guerra Navale+جاوا ، Guerra Navale+گوشی موبایل ، بازی فکری موبایل ، بازی های فکری موبایل ، بازی فکری برای موبایل ، بازی کم حجم موبایل ، بازی جاوا ، بازی موبایل ،

آگهی
ارسال: #6
۲-آذر-۱۳۸۸, ۱۱:۵۲ صبح
دانلود بازی استراتژیکی رومی ها و بربری ها با فرمت جاوا romans and barbarians
دانلود بازی استراتژیکی رومی ها و بربری ها با فرمت جاوا romans and barbarians
موضوع : بازی جاوا برای موبایل, دانلود بازی,

بازی romans and barbarians یک بازی فوق العاده در زمینه استراتژیکی برای گوشی های همراه محسوب میشود. این بازی مانند نسخه کامپیوتری age of empire ساخته شده است . این بازی توسط شرکت handy game ساخته و منتشر شده است . فرمت این بازی جاوا و در سایز 240x320 منتشر شده است.

دانلود با حجم ۴۷۰ کیلوبایت

پسورد :

برچسب ها: دانلود بازی استراتژیکی رومی ها و بربری ها با فرمت جاوا romans and barbarians ، دانلود بازی رومی ها برای موبایل ، بازی کم حجم موبایل ، بازی جاوا ، بازی موبایل ، بازی romans and barbarians ، بازیهای جذاب موبایل ،

آگهی
ارسال: #7
۲-آذر-۱۳۸۸, ۱۱:۵۲ صبح
دانلود بازی جدید و بسیار زیبای Project Poseidon با فرمت جاوا
دانلود بازی جدید و بسیار زیبای Project Poseidon با فرمت جاوا
موضوع : دانلود بازی, بازی جاوا برای موبایل,

این بار یك بازی جدید و بسیار زیبا را برای گوشی های موبایل كه دارای گرافیكی خوب و سبك بازی مناسبی می باشد.نام این بازی Project Poseidon می باشد كه به تازگی برای گوشی های موبایل منتشر شده است و دارای محیطی سرگرم كننده و متفاوت می باشد.این بازی سایز تصویر 240x320 را پشتیبانی می كند و با فرمت jar برای گوشی هایی كه جاوا را پشتیبانی می كنند ارائه شده است.

دانلود با حجم ۷۷۳ کیلوبایت

پسورد :

برچسب ها: دانلود بازی جدید و بسیار زیبای Project Poseidon با فرمت جاوا ، دانلود بازی جدید و بسیار زیبای موبایل ، بازیهای جدید برای موبایل ، بازیهای جدید وزیبا برای موبایل ، دانلود بازی با فرمت جاوا ، بازی کم حجم موبایل ، بازی جاوا ، بازی موبایل ، بازی های بسیار کم حجم برای موبایل ،

آگهی
ارسال: #8
۲-آذر-۱۳۸۸, ۱۱:۵۳ صبح
دانلود بازی جنگی و زیبای Sky Force: Reloaded برای موبایل
دانلود بازی جنگی و زیبای Sky Force: Reloaded برای موبایل

بازی فوق العاده زیبا و هیجان انگیز Sky Force: Reloaded محصول شرکت Inifinite Dreams برای گوشی های نوکیا سری ۶۰ ورژن ۳ .

دانلود با حجم ۱.۷ مگابایت

پسورد :

برچسب ها: دانلود بازی جنگی و زیبای Sky Force: Reloaded برای موبایل ، بازی جنگی برای موبایل ، بازیهای جذاب برای موبایل ، بازی جنگی جاوا ، بازی عالی برای موبایل ، بازی کم حجم موبایل ، بازی جاوا ، بازی موبایل ،

آگهی
ارسال: #9
۲-آذر-۱۳۸۸, ۱۱:۵۳ صبح
دانلود مستقیم بازی Balloon Race - جاوا
دانلود مستقیم بازی Balloon Race - جاوا

بازی جالب و سرگرم کننده Balloon Race که توسط شرکت Digital Chocolate به صورت جاوا و در ابعاد ۱۲۸×۱۲۸, ۱۲۸×۱۶۰, ۱۷۶×۲۰۸, ۱۷۶×۲۲۰, ۲۴۰×۳۲۰ پیکسل.

دانلود با حجم ۲.۷ مگابایت

پسورد :

برچسب ها: بازی جاوا ، دانلود بازی بصورت جاوا ، بازی بالون برای موبایل ، بازی بالون با فرمت جاوا ، بازی کم حجم موبایل ، بازی موبایل ، دانلود مستقیم بازی Balloon Race - جاوا ،

آگهی
ارسال: #10
۲-آذر-۱۳۸۸, ۱۱:۵۴ صبح
دانلود مستقیم بازی جنگی و زیبای Biozone – جاوا
دانلود مستقیم بازی جنگی و زیبای Biozone – جاوا

دانلود بازی جنگی جدید و فوق العاده هیجان انگیز Biozone به صورت جاوا و در ابعاد ۱۲۸×۱۶۰,۱۷۶×۲۲۰, ۲۴۰×۳۲۰, ۲۴۰×۴۳۲ پیکسل .

دانلود با حجم ۱.۷ مگابایت

پسورد :

برچسب ها: دانلود مستقیم بازی جنگی و زیبای Biozone – جاوا ، دانلود بازی Biozone – جاوا ، دانلود Biozone برای موبایل ، لینک دانلود بازی Biozone – جاوا ، دانلود بازی برای موبالی ، بازی جنگی جاوا ، دانلود بازی جنگی برای موبایل ، بازی جذاب برای موبایل ، بازی جنگی جدید موبایل ، بازی جنگی جدید جاوا ، بازی هیجان انگیز برای موبایل ، بازی بسیار زیبای موبایل ، بازی کم حجم موبایل ، بازی جاوا ، بازی موبایل ،

آگهی
ارسال پاسخ 

آمار کوتاه آغاز کننده: سامورایی
پاسخ ها: 162
بازدید ها: 9987
آخرین ارسال کننده: مدیر تالار

• 0 رای - 0 میانگین
  • 1