زمان کنونی: ۲۱-بهمن-۱۳۹۰, ۰۱:۵۲ عصر
درود کاربر مهمان (ورود — ثبت نام)
![]() |
||||
| اطلاعات ربات | پنل کاربر | |||
حالت ربات: ![]() آمار ربات: On |
در حال بارگزاری... |
Talk to Bot
شکلک ها دسترسی شکل حروف رنگ ها | ||
|
یه پیشنهاد خوب
|
|
|
|
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
یه پیشنهاد خوب
با سلام
مدیران عزیز به نظرتون بهتر نیست سایت یک گروه طراحی داشته باشه و اونا محصولات بسازن و به اسم سایت به فروش برسه ؟ موفق باشید |
|||
| تشکر شده توسط : مدیر تالار |
|
آگهی
|
|
|
|
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: یه پیشنهاد خوب
من هم موافقم.پیشنهاد قشنگیه.دوست عزیزمون هم sajjad که حسابی حرفه ای هستند و تا اون جا که من می دونم ایشون کار درستن و تجربه زیادی دارن من که خودم خیلی نه ولی ایشون رو می دونم که کارشون درسته.
تشک ویستر متاسفانه کابران میهمان قادر به مشاهده لینک ها نمی باشند.برای مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید |
|||
| تشکر شده توسط : سامورایی |
|
آگهی
|
|
|
|
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام
من هم موافقم البته من قبلا موافقتم را به admin عزیز اعلام کرده بودم و تا جایی که من می دونم هدف از راه اندازی فروشگاه سایت همین بود که دوستان بتوانند محصولات مشترک و بعضا محصولات خود را (البته با اجازه و تایید مدیر) در سایت به فروش برسانند که هم درصدی عاید سایت جهت هزینه های نگهداری و درصدی عاید افراد زحمتکش سایت برای تشکر بابت زحماتشون و درصد عمده پول هم عاید صاحب کالا و یا سازندگان کالا شود. البته درصدی که نصیب سایت و گردانندگان سایت میشود که همان کارمزد می توان نام برد نباید بیشتر از 10 الی 15 درصد کل محصول باشد ( این نظر من است) البته تاییدات نهایی بستگی به نظر دوستان به خصوص مدیریت محترم سایت دارد یا علی در صورت آنلاین بودن من می توانید بوسیله آی دی زیر برای من پیغام بگذارید
rahpuyanevelaiat [at] yahoo [.] com
|
|||
| تشکر شده توسط : مدیر تالار |
|
آگهی
|
|
|
|
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
با سلام
پس شما هم موافقید ![]() admin جان شما چطور ؟ در نهایت نظر شما مهمه موفق باشید |
|||
|
آگهی
|
|
|
|
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام
مثل اینکه به موقع امدم همه جمع هستند ایده ی خوبی است البته قبلا هم در موردش به طور خصوصی با برخی از دوستان بحث کرده بودیم که الان دوست خوبمون بحث رو علنی کردند (البته داشتیم مقدماتش را فراهم می کردیم) من هم موافقم باید یک گروه تعریف کنم ، عضو گیری کنیم ، تقسیم کار کنیم ، و محصولات را ارائه کنیم ایده هاتون را در همین جا مطرح کنید با تشکر |
|||
|
آگهی
|
|
|
|
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
به موقع اومدی admin جان.کجا هستیند کم پیدا شدین.
![]()
تشک ویستر متاسفانه کابران میهمان قادر به مشاهده لینک ها نمی باشند.برای مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید |
|||
|
آگهی
|
|
|
|
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
متاسفانه باید برم
نظراتتون رو هر روز می خونم موفق بشید |
|||
|
آگهی
|
|
|
|
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
من میتونم تو بیشتر قسمت ها فعالیت کنم حالا هر جور مایلید
|
|||
|
آگهی
|
|
|
|
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام دوست عزیز.
منظورتون کدام قسمت ها می باشد؟ قسمت های مد نظرتون را نام ببرید. با تشکر. |
|||
|
آگهی
|
|
|
|
ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
با سلام
منظورم قسمت های مختلف تیم سایت هست مثل : طراحی هاستینگ برنامه نویسی و .... موفق باشید |
|||
|
آگهی
|
|
|
|
|
||

![[-]](images/v2/collapse.gif)

نمایش نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به دوستان