زمان کنونی: ۱۶-بهمن-۱۳۹۰, ۱۲:۲۶ صبح
درود کاربر مهمان (ورود — ثبت نام)
![]() |
||||
| اطلاعات ربات | پنل کاربر | |||
حالت ربات: ![]() آمار ربات: On |
در حال بارگزاری... |
Talk to Bot
شکلک ها دسترسی شکل حروف رنگ ها | ||
| برچسب ها: AbleSpace, |
|
AbleSpace 1.0
|
|
|
|
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
AbleSpace 1.0
AbleSpace 1.0 is our new software. It is a more MySpace-flavoured script, with community layout and video sharing module. If you want to start a community or a social network, this software is ideal for you by Great Music Videos from My Music Video Site
لینک دانلود متاسفانه کابران میهمان قادر به مشاهده لینک ها نمی باشند.برای مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید اینم یک Theme واسه این سیستم ! دمو متاسفانه کابران میهمان قادر به مشاهده لینک ها نمی باشند.برای مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید متاسفانه کابران میهمان قادر به مشاهده لینک ها نمی باشند.برای مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید در صورت آنلاین بودن من می توانید بوسیله آی دی زیر برای من پیغام بگذارید
rahpuyanevelaiat [at] yahoo [.] com
|
|||
| تشکر شده توسط : pedram07 |
|
آگهی
|
|
|
|
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
AbleDating 2.4
AbleDating 2.4 is a powerful, secure, fast and stable PHP/MySQL online dating script with unlimited functionality, modification options and easy design/layout customization
لینک دانلود متاسفانه کابران میهمان قادر به مشاهده لینک ها نمی باشند.برای مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید در صورت آنلاین بودن من می توانید بوسیله آی دی زیر برای من پیغام بگذارید
|
|||
|
آگهی
|
|
|
|
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
RE: AbleSpace 1.0
سلام خسته نباشيد.اگه ميشه لينک جديد بذاريد لينک ها احتمالا خراب شدند.
من منتظر ميمونم چون خيلی بهش نياز دارم .در ضمن اگه لطف کنيد و لينک دانلودش بذاريد به محض اینکه فارسيش کردم به طور رايگان در خدمت دوستان ميذارم .باز هم از زحمات شما متشکرم |
|||
|
آگهی
|
|
|
|
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام دوست عزیز
از اینکه قصد دارید به صورت رایگان بگذارید ممنونم این هم چند لینک جدید لینک های جدید دانلود AbleDating 2.4 متاسفانه کابران میهمان قادر به مشاهده لینک ها نمی باشند.برای مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید متاسفانه کابران میهمان قادر به مشاهده لینک ها نمی باشند.برای مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید متاسفانه کابران میهمان قادر به مشاهده لینک ها نمی باشند.برای مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید موفق باشید در صورت آنلاین بودن من می توانید بوسیله آی دی زیر برای من پیغام بگذارید
|
|||
|
آگهی
|
|
|
|
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
ممنون سجاد عزيز
من خودم هم به این اسکريپت نياز داشتم و شما لطف کرديد و برای من گذاشتيد پس چه اشکالی داره که در اختيار ديگران هم قرار بگيره حتما با کمال ميل این کار را خواهم کرد و باز هم از شما متشکرم. |
|||
| تشکر شده توسط : سامورایی |
|
آگهی
|
|
|
|
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
خیلی خوب می شد اگر دوستان همراهی کنند تا توی همین سایت یک تیم ترجمه اسکریپت ایجاد کنیم و به فارسی کردن اسکریپت ها بپردازیم
در صورت آنلاین بودن من می توانید بوسیله آی دی زیر برای من پیغام بگذارید
|
|||
|
آگهی
|
|
|
|
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
موافقم اگه دوستان همکاری کنند يه تيم تشکيل ميديم و این کار رو انجام ميديم
راستی سجاد عزيز متاسفانه من تو نصب این اسکريپت مشکل پيدا کردم stop 3 Wait while the Database is unpacked. Processing dump number 3 of 26 (./backup/city.sql) بعد از این يه مقدار مکث ميکنه و بعد صفحه عوض ميشه و يه صفحه اشتباه و خالی به این آدرس باز ميشه http:// متاسفانه کابران میهمان قادر به مشاهده لینک ها نمی باشند.برای مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید ميشه منو راهنمايی کنی ازت ممنون ميشم. |
|||
|
آگهی
|
|
|
|
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سلام
راستش دوست عزیز من این اسکریپت را باهاش کار نکردم ولی میشه احتمال داد که خراب باشه چون به این اسکریپت های نال اطمینانی نیست باید دوستان برنامه نویس کمک کنند در صورت آنلاین بودن من می توانید بوسیله آی دی زیر برای من پیغام بگذارید
|
|||
|
آگهی
|
|
|
|
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
ممنون .من هر کاری بلد بودم کردم ولی خوب دوستان برنامه نويس بهتر از پس این کار بر ميان .لطفا هر کس تونست راهنمايی کنه
ممنون. |
|||
|
آگهی
|
|
|
|
|
||

![[-]](images/v2/collapse.gif)

نمایش نسخه قابل چاپ