زمان کنونی: ۲۱-بهمن-۱۳۹۰, ۰۲:۵۱ عصر
درود کاربر مهمان (ورود — ثبت نام)
![]() |
||||
| اطلاعات ربات | پنل کاربر | |||
حالت ربات: ![]() آمار ربات: On |
در حال بارگزاری... |
Talk to Bot
شکلک ها دسترسی شکل حروف رنگ ها | ||
|
vahid جان بیا اینجا اینو بخون
|
|
|
|
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
vahid جان بیا اینجا اینو بخون
با سلام
آقا من نمیتونم به شما پیام خصوصی بدم براتون ایمیل فرستادم نمیدونم خوندینش یا نه اینی که من گذاشتم تو تمام سایت های خبر گزاری گزاشتن میتونید برید ببینید این موضوع الان داخل سایت فارس نیوز و آفتاب نیوز هست که مال خود دولت هست لطفا الکی تایپیکی رو حذف نکنید من دوباره مینویسمش حذفش نکنید لطفا موفق باشید |
|||
|
آگهی
|
|
|
|
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: vahid جان بیا اینجا اینو بخون
سلام دوست عزیز. می دونم تو بخش های مختلف خبری این اومده. ولی می خواهیم سایت بحث سیاسی توش نباشه.
email man: vahidsheikhi455@gmail.com پیام خصوصی در سایت هم می تونین به هم بزنین. تشک ویستر متاسفانه کابران میهمان قادر به مشاهده لینک ها نمی باشند.برای مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید |
|||
|
آگهی
|
|
|
|
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
پیغام خصوصی به مدیر تالار ما نمیتونیم بزنیم
|
|||
|
آگهی
|
|
|
|
ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۱۷-ارديبهشت-۱۳۸۸ ۱۰:۱۴ عصر)motherlikher ارسال شده توسط: سلام motherlikher عزیز شما می تونید به تمام کاربران ایمیل و پیام خصوصی بدهید اگر نمی توانید بگید تا سریعا فعال شود. در مورد مسائل سیاسی حق با دوست خوبمون vahid455 است vahid455 عزیز سلام به دلیل مسائل اسپمینگ از قرار دادن ایمیل در سایت به خصوص ایمیل های مرتبط با سایت رهپویان اجتناب کنید. |
|||
|
آگهی
|
|
|
|
ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۱۷-ارديبهشت-۱۳۸۸ ۱۰:۴۱ عصر)admin ارسال شده توسط: سلام فکر می کنم باید تو بخش قوانین سایت به این نکته اشاره کنیم چون دوستانی که وارد تیم مدیریت می شوند از توافقاتی که اتخاذ می شود حق دارند که اطلاع نداشته باشند با تشکر در صورت آنلاین بودن من می توانید بوسیله آی دی زیر برای من پیغام بگذارید
rahpuyanevelaiat [at] yahoo [.] com
|
|||
|
آگهی
|
|
|
|
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
من وقتی میخوام به وحید پیام خصوصی ارسال کنم پیغام میده که این کاربر امکان دریافت پیغام خصوصی رو نداره
|
|||
|
آگهی
|
|
|
|
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام
مجددا چک کنید گویا خودشون از بخش کاربری این قابلیت را غیر فعال کرده بودند که حالا فعالش کردند موفق باشید در صورت آنلاین بودن من می توانید بوسیله آی دی زیر برای من پیغام بگذارید
rahpuyanevelaiat [at] yahoo [.] com
|
|||
|
آگهی
|
|
|
|
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
خودم غیر فعال کرده بودم.شرمنده درست شد پیام دریافت میشه.
تشک ویستر متاسفانه کابران میهمان قادر به مشاهده لینک ها نمی باشند.برای مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید |
|||
|
آگهی
|
|
|
|
|
||

![[-]](images/v2/collapse.gif)

نمایش نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به دوستان